NISSAN QASHQAI: НАЙ-ДОБРИЯТ МАЛЪК SUV

ЯРЪК. ДИНАМИЧЕН. АТЛЕТИЧЕН.

Запознайте се със следващото поколение на кросоувър дизайна, който съчетава SUV стил и компактен хечбек. По-високата позиция на седене ви дава отлична видимост, превръщайки ви в господар на пътя и града. Nissan Qashqai е определение за липса на компромиси.

Nissan QASHQAI Crossover

УНИКАЛНИЯТ ГРАДСКИ КРОСОВЪР

ДВИЖЕТЕ СЕ ИЗ ГРАДСКИТЕ УЛИЦИ БЪРЗО И СИГУРНО

Съчетавайки удобна висока позиция зад волана с компактността и пъргавината на хечбек, Nissan Qashqai предлага най-доброто от двата свята. Благодарение на неговата безопасност и интуитивни технологии, вашето шофиране ще е възможно най-спокойно и естествено. Без неприятни изненади и дискомфорт благодарение на Nissan Safety Shield Technology.

Nissan QASHQAI design

BI-LED ФАРОВЕ

ОСВЕТЕТЕ ГРАДА

Qashqai съчетава много от най-модерните технологии, които се предлагат на кросоувър пазара. Всички модификации имат светодиодни LED дневни светлини, а някои версии са оборудвани дори с още по модерни светодиодни къси и дълги светлини. LED фаровете имат светлина близка до тази на слънцето и подобряват видимостта през нощта. Резултатът? По-безопасно шофиране.

Nissan QASHQAI světlomet

19" АЛУМИНИЕВИ ДЖАНТИ

НЕ Е НУЖНО ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ МАЛКИ В ГОЛЕМИЯ ГРАД

Стилни и модерни 19" алуминиеви джанти могат да красят вашия Nissan Qashqai.

Nissan QASHQAI kola

CHASSIS CONTROL ТЕХНОЛОГИЯ

НОВО ИЗМЕРЕНИЕ В РЕАКЦИИТЕ

Гениалната Chassis Control технология на Nissan Qashqai прави пътуването ви лесно и удобно, давайки ви увереност, по-голям контрол и отлично пътно поведение. Така можете да взимате завоите с лекота и да избегнете изненадите от всяко пътуване.

АКТИВНА МОТОРНА СПИРАЧКА

КОНТРОЛИРАЙТЕ

Налична във вариантите с автоматична трансмисия Xtronic тя осигурява плавно влизане в завои и сигурно намаляване на скоростта в прави участъци за директно и контролирано управление на автомобила.

АКТИВЕН КОНТРОЛ НА ВОЗЕНЕТО

КАЖЕТЕ СБОГОМ НА КЛАТЕНЕТО

Системата за контрола на возенето на Nissan Qashqai използва кратки спирачни импулси, за да намали клатенето и омекотява усещането за пътните неравности.

QASHQAI Active Ride Control

АКТИВЕН КОНТРОЛ НА ТРАЕКТОРИЯТА

УВЕРЕНОСТ ВЪВ ВСЕКИ ЗАВОЙ

Активният контрол на траекторията на Nissan подобрява поведението в завои, давайки ви по-голяма увереност във всякакви условия.

QASHQAI Active Trace Control

ПРЕМИУМ. УМЕН. СТИЛЕН.

АТЛЕТИЧЕН ЕКСТЕРИОР СЪЧЕТАН С ЛУКСОЗЕН ИНТЕРИОР

Ярък, динамичен и внушителен, стилният дизайн на Nissan Qashqai обгръща интериора: модерен, с интуитивни технологии, които ви осигуряват пълен контрол, комфорт и свързаност – за всеобхватно градско SUV преживяване.

Nissan QASHQAI design

СЕДАЛКИ ВДЪХНОВЕНИ ОТ NASA

ЧУВСТВАЙТЕ СЕ ПО-КОМФОРТНО, БЪДЕТЕ ПО-СВЕЖИ

Освен че подобряват кръвообращението, седалките са изключително комфортни и стилни. Шофирайте без никакво напрежение, от главата до петите, с опора на пелвиса, гръдния кош и лумбалните прешлени.

Nissan QASHQAI sedadla

СИСТЕМА ЗА ОРГАНИЗАЦИЯ НА БАГАЖНОТО ПРОСТРАНСТВО

ПО-ГЪВКАВО ОТ ВСЯКОГА

Подвижните кори в багажното пространство осигуряват 16 различни комбинации за разпределение на багажа, включително скрити ниши за ценности. Те са лесни и за почистване, така че сте подготвени за всички изненади, които деня може да ви поднесе.

Nissan QASHQAI úložný prostor

ИНТЕРИОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ

УЮТНОТО ОСВЕТЛЕНИЕ ДОПРИНАСЯ ЗА РЕЛАКСИРАЩО ШОФИРАНЕ

Интериорното осветление създава уютна обстановка, която никога няма да желаете да напуснете.

Nissan QASHQAI vnitřní osvětlení

ЕЛЕКТРИЧЕСКО ОТОПЛЯЕМО ЧЕЛНО СТЪКЛО

ПОЛУЧЕТЕ БЪРЗО ЯСНА ВИДИМОСТ

Ако имате електрическо отопление на челното стъкло, това може да ви спести ценни минути: снега и леда лесно се отстраняват. Заедно с това запотяването на стъклата във вашия Nissan бързо ще изчезне.

Nissan QASHQAI vyhřívané přední sklo

СТЪКЛЕН ПАНОРАМЕН ПОКРИВ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ОКОЛНАТА СРЕДА

Страхотен в слънчеви дни и романтичен в дъжда, стъкления покрив е директен прозорец към заобикалящата ви среда, без значение къде се намирате.

Nissan QASHQAI SUV

НОВА NISSANCONNECT TM*

СВЪРЖЕТЕ СЕ С ГРАДА

Модерната технология NissanConnect* на Qashqai ви дава достъп до аудио, навигационните и комуникационните функции през цветен 7" дисплей, чувствителен на докосване. Тя дори може да се свърже с вашия смартфон, за да слушате любимата си музика, да следите актуалните новини от социалните мрежи и т.н.

Nissan QASHQAI NissanConnect

ИНТЕЛИГЕНТНА НАВИГАЦИЯ

Настройката и шофирането до вашата дестинация е изключително интуитивно: вие стигате бързо, ефективно и по-най-удобния път. И с интегрираните ни приложения, ще намерите най-атрактивните места наоколо.

Nissan QASHQAI Navigace

БЪДЕТЕ СВЪРЗАНИ

ДОСТЪПНА ТЕХНОЛОГИЯ

Вашата NissanConnect™* хендс фрий технология ви позволява да провеждате и приемате обаждания без да отмествате ръцете си от волана. Свържете се с Facebook или Twitter и получавайте актуалните новини, информация за събития, актуализирайте статуса си и дори можете да се тагнете, когато стигнете до вашата дестинация.

Nissan QASHQAI konektivita

ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ

ДА СТЕ НА ПЪТ НЕ ЗНАЧИ ДА НЯМА ВРЪЗКА С ВАС

Свържете музикалната си библиотека с Bluetooth® и избирайте между любимите си мелодии. Светът на музиката е на върха на пръстите ви.

Nissan QASHQAI NissanConnect

ТЕХНОЛОГИИТЕ NISSAN SAFETY SHIELD

БЪДЕТЕ СИГУРЕН, ЧЕ СТЕ ЗАБЕЛЯЗАН

Технологията на Nissan Qashqai Safety Shield подсигурява вашето шофиране, така че да сте защитени от неприятни изненади през цялото време. Различни системи за безопасност работят съвместно, за да ви подпомогнат да избегнете удар с автомобила пред вас, опасности в сляпата зона на автомобила, напускане лентата на движение и други.

Nissan QASHQAI bezpečnostní technologie

LANE DEPARTURE WARNING*

Ако се разсеете по време на шофиране, ще получите звуково предупреждение, за да останете в лентата си на движение. Не се притеснявайте – предупрежденията се дезактивират, когато подавате мигач.

Nissan QASHQAI varování při změně pruhu

FORWARD EMERGENCY BRAKING*

СПАЗВАЙТЕ БЕЗОПАСНА ДИСТАНЦИЯ

Системата Forward Emergency Braking* на Nissan може при определени обстоятелства да намали последиците от евентуален сблъсък като активира автоматично спирачките или ви предупреди ако се приближите твърде много до превозното средство пред вас.

Nissan pohotovostní brzdy

BLIND SPOT WARNING*

РАЗВИЙТЕ 6-ТО ЧУВСТВО

Когато автомобил навлезе в сляпата ви зона, ви предупреждава светлинен сигнал, а звуковия се активира ако подадете мигач за да навлезете в лентата на другото превозно средство.

Nissan hlídání mrtvého úhlu

MOVING OBJECT DETECTION*

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ДИГИТАЛНИЯ ВИ НАВИГАТОР.

Тази функция с 360 градусовия си обзор, ви информира за приближаващи подвижни обекти около вас по време на паркиране, включително и деца, домашни любимци и т.н.

Nissan detekce objektů

ТЕХНОЛОГИЯ ПОДПОМАГАЩА ПАРКИРАНЕТО

ЗА ПЛАВНИ ДВИЖЕНИЯ

Запознайте се с интелигентния паркинг асистент и 360° Around View Monitor™*, това са най-новите и модерни технологии за паркиране на Nissan. Радвайте се на по-висок контрол, видимост и информираност при паркиране на тесни паркоместа, когато маневрирате назад или извън пътя или просто когато минавате напред през някакво тясно пространство.

Nissan Inteligentní parkovací asistent

ИНТЕЛИГЕНТЕН ПАРКИНГ АСИСТЕНТ НА NISSAN™*

МНОГОБРОЙНИТЕ МАНЕВРИ СА ВЕЧЕ В МИНАЛОТО

Той отнема неприятните емоции от паркирането на тесните места в града давайки ви видимост, благодарение на която можете да наместите вашия Nissan Qashqai в перфектната позиция.

Nissan Inteligentní parkovací asistent

360° AROUND VIEW MONITOR*

ЗА МАКСИМАЛНА ВИДИМОСТ НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО ВАС

Преценете заобикалящия ви терен от птичи поглед, след това превключете на екрана с двойни изображения, за да паркирате или маневрирате назад.

360° panoramatický kamerový parkovací systém Nissan

ВАШИЯТ QASHQAI ПО ВАШИЯ НАЧИН

СЛОЖЕТЕ МАЛКО ОТ ВАШЕТО 'АЗ' ВЪВ ВАШИЯ NISSAN QASHQAI С РАЗНООБРАЗНИТЕ АКСЕСОАРИ

Изберете между пакети Crossover и Style, или изберете аксесоарите по отделно. От елегантните покрития и алуминиеви джанти до практичните кутии за багаж и багажници за велосипеди, екстериора на Nissan Qashqai може да се индивидуализира по ваш вкус. За интериора също можете да намерите стилни и практични аксесоари, от поставки за смартфон и органайзери за багаж до спортни педали.