ИЗЦЯЛО НОВИЯТ NISSAN NAVARA

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ НАЙ-НОВИЯT НИ УСЪВЪРШЕНСТВАН ПИКАП. ТОЙ Е ПО-ЗДРАВ И УМЕН И АКО СЛУЧАЙНО СЕ СЪМНЯВАТЕ, ЩЕ ВИ КАЖЕМ, ЧЕ СПЕЧЕЛИ НАГРАДАТА „МЕЖДУНАРОДЕН ПИКАП НА 2016 Г.“

TEХНИКА, СЪЧЕТАНА С КОМФОРТ

Запознайте се с най-фино шлифованият ни пикап; изцяло новия Nissan Navara. Оборудван с цялата технология, характерна за кросоувърите на марката, той притежава сериозни възможности. Не позволявайте на мускулестия вид да ви заблуди – отвътре Navara е изключително изискана и комфортна.

AROUND VIEW MONITOR

Времето извън пътя може да струва скъпо – изцяло новият Nissan Navara намалява риска от леки удари и драскотини осигурявайки на водача 360° обзор при маневриране в тесни пространства и офроуд терени.

ИНТЕЛИГЕНТЕН СПИРАЧЕН АСИСТЕНТ

Безопасността преди всичко – активния спирачен асистент следи и предупреждава в случай на риск от сблъсък и дори прилага спирачно усилие, за да го предотврати.

NISSANCONNECT

Това е комуникационната система на пикапа, която разполага с навигация, сензорен екран, Bluetooth и мулти медийна аудио система, която можете да контролирате изцяло.

СЕДАЛКИ ВДЪХНОВЕНИ ОТ NASA


Удобството зад волана е максимално, а много раменното задно окачване внася допълнителен комфорт по време на шофиране.

СИЛАТА СЕ СРЕЩА С ГЪВКАВОСТТА

Ако търсите здрав и многофункционален пикап сте на правилното място. Що се отнася до ефективността, изцяло новия Nissan Navara съчетава най-ниския в класа си разход на гориво с изключителна мощност и тяга. Перфектен за работа и свободното време.

НАЙ-ИКОНОМИЧЕН В КЛАСА СИ

С емисии на CO2 от 167г/км и разход на гориво от 6,4 л на 100 км, изцяло новия Nissan Navara поставя нови стандарти в класа по отношение на разхода на гориво.

ВИСОКА МОЩНОСТ и проходимост

Новият би турбо двигател не прави никакви компромиси с мощността. Със 190 к.с. и 450 Нм, битурбо технологията осигурява уверена тяга още от ниските обороти. Той се представя отлично, когато и както пожелаете за отлично изживяване зад волана.

ТОВАРОНОСИМОСТ И КАПАЦИТЕТ НА ТЕГЛЕНЕ

С капацитет на теглене 3,500 кг и максимален полезен товар от над 1 тон и площ на товарния отсек 2.79м2, това превозно средство ви гарантира, че ще свършите възложената работа без дори да използвате максималните му възможности.

ГЪВКАВО 4WD ЗАДВИЖВАНЕ

С различни режими за всеки терен, включително и бавни 4WD предавки за сериозен off-road без значение от атмосферните условия и 2WD за максимална икономичност, както и с електронни асистенти като Hill Descent Control и Hill Start Assist – изцяло новият Nissan Navara гарантира максимална продуктивност и впечатляващо пътно поведение.

ОТЗИВИ ОТ ПРЕСАТА

Говорим за изключителната динамика и функционалност. Дори пресата се затруднява да намери слаби места на новия Nissan Navara. Прочетете коментарите.

AUTO EXPRESS

“Nissan е създал страхотен продукт в лицето на новият Nissan Navara.”
- Стив Уолкър, Auto Express

AUTO TRADER

“Най-добрият пикап от висок клас, който можете да купите.”
– Джон Кирк, Auto Trader

WHAT CAR?

“Новата Navara има по-добър комфорт, от който и да е празен пикап, който сме тествали”
– Алан Тейлър Джоунс, What Car?

HONEST JOHN.CO.UK

“Nissan Navara постига високи резултати по отношение на комфорта и пътното поведение, като вариантите double cab получават много раменно задно окачване в стандартното си оборудване. Това означава, че Navara се кара много по-лесно от много други пикапи, като подобренията в окачването елиминират друсането и некомфортното возене, които до сега бяха нещо обичайно за всички не натоварени пикапи. ”
– Даниел Поуъл, Honest John.co.uk