ПРИКЛЮЧЕНИЕТО ВИ ЗОВЕ

ПОЗВОЛЕТЕ НА НОВИЯТ NISSAN X-TRAIL ДА ВИ ОТВЕДЕ ПО-ДАЛЕЧЕ

Без значение дали взимате децата си от училище или сте се отправили към неизвестното, направете всяко пътуване епично с новия Nissan X-Trail. Изваян със стил и прецизност и оборудван с мощност и технологии, за да ви защитава и свързва, той е готов да ви отведе там, където желаете.

ТОЙ Е АТРАКТИВЕН

ПЕРФЕКТНИЯ БАЛАНС МЕЖДУ ФИНЕС И ЗДРАВИНА

Мускулестият дизайн на SUV, съчетан с атлетичната натура на кросоувър държат в готовност Nissan X-Trail за всичко. Така че където и да ви отведе следващото ви приключение, удоволствието и положителните емоции са гарантирани. И вероятно ще привлечете доста погледи.

ИЗВАЯН ЗА МАКСИМАЛНА ЕФЕКТИВНОСТ

Толкова плавни, колкото и внушителни, аеродинамичните линии на новия Nissan X-Trail разкриват неговата кросоувър идентичност, като същевременно наблягат на мощността, която се крие зад нея.

ВПЕЧАТЛЯВАЩИ LED СВЕТЛИНИ

Стилни и енергоспестяващи, светодиодните LED светлини придават индивидуален облик на Nissan X-Trail, подсилен със светлинния “бумеранг” на фаровете и задните светлини. Допълнително удобство внасят и сензора за светлина и функцията за автоматично превключване на къси и дълги светлини.

ДЖАНТИ, НА КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ДОВЕРИТЕ

Високите нива на Nissan X-Trail се оборудват с 19" алуминиеви джанти. Проектирани да подчертават впечатляващия му дизайн, те са здрави и сигурни и затова можете да им имате пълно доверие при всякакви условия.

НОВА ВИЗИЯ НА ПРИКЛЮЧЕНИЕТО

ВЕДНЪЖ СЛЕД КАТО ВИДИТЕ ТОЗИ ПАНОРАМЕН ПОКРИВ, НИКОГА НЯМА ДА ПОГЛЕДНЕТЕ НАЗАД

Да се радвате на панорамата вече има ново измерение. Независимо дали става въпрос за високите светлини на града или звездите сред природата, насладете се на панорамата през огромния подвижен стъклен покрив на Nissan X-trail. Така че където и да ви отведе вашето пътуване, не забравяйте да погледнете нагоре!

ВЛЕЗТЕ ВЪТРЕ

ПРИКЛЮЧЕНИЕ СЪПЪТСТВАНО С КОМФОРТ И УДОБСТВО

Не е задължително приключенията да са некомфортни. С просторния си и изискан интериор на новия Nissan X-Trail, можете да отидете навсякъде. Той е толкова удобен, колкото и практичен, така че пътуването ви да е толкова премиум и гъвкаво както интериора му.

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА 7 МЕСТА

Има дни в които ще се нуждаете да сложите допълнителен куфар багажника и дни, в които две допълнителни седалки биха свършили отлична работа. Можете да разчитате на вашия Nissan X-Trail. Той събира до 7 души на борда с двете допълнителни седалки, които се сгъват в пода, когато имате нужда от пространство.

УСЪВЪРШЕНСТВАН ИНТЕРИОР

Интериорът на Nissan X-Trail е изработен с качествени материали за комфортно пътуване. Всичко е на една ръка разстояние и е там където трябва да бъде. С широки и удобни седалки и щедро пространство за краката разполагате с много място за релакс.

СЕДАЛКИ РАЗРАБОТЕНИ ПО ТЕХНОЛОГИИ НА NASA

Тъй като приключенията могат да включват минаване през неравни пътища, седалките са проектирани така, че да не повлияят на вашия комфорт. С отлична опора на гърба и лумбалните прешлени и гъвкаво разпределение на натоварването, можете да седите в удобно положение, без значение от пътя и после да излезете от автомобила без да чувствате умора.

ГЪВКАВО ТОВАРНО ПРОСТРАНСТВО

Вашият нов Nissan X-Trail предлага просторно и гъвкаво товарно пространство. Сгънете, преместете, разпределете: вашите седалки освобождават пространство за багаж, което може да се раздели на горна и долна част, заедно с помещения за мокри и сухи вещи.

НОВА СИСТЕМА NISSANCONNECT*

СВЪРЗАНОСТ ОТ НОВО ИЗМЕРЕНИЕ

Новата система NissanConnect* е изключително интуитивна благодарение на 7" екран, чувствителен на докосване с покритие срещу заслепяване. Тя предлага сполучлива комбинация от аудио, навигационни и комуникационни функции, както и много приложения. Така вашия X-Trail се превръща в неразделна част от свързания ви начин на живот само с няколко кликвания.

NISSANCONNECT*

5.8'' тъчскрийн без отблясък и подобрен интерфейс: това е новата високо интуитивна система NissanConnect*. Тя представлява комбинация от аудио, навигация, безжична връзка с телефона както и много разлини приложения. Така вашият Nissan се превръща в неразделна част от свързания ви стил на живот.

ТЕХНОЛОГИИ SAFETY SHIELD

НИКОГА НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА НЕОЧАКВАНОТО ДА ВИ ИЗНЕНАДА

За да сте сигурни, че винаги сте защитени, нашите технологии използват визуални и звукови сигнали, за да привлекат вниманието ви и да предотвратят евентуален сблъсък. Те следят околността и забелязват обектите около вас. Предупреждават ви своевременно, за да сте готови за всичко което се изпречи на пътя ви.

BLIND SPOT WARNING*

Blind Spot Warning* ви информира, когато ви наближава автомобил, дори и да не го виждате. Когато той навлезе в сляпата зона на превозното средство диагонално зад вас, се активира светлинен индикатор и звуково предупреждение. Повишеното внимание понякога е всичко, което е необходимо, за да сте в безопасност.

MOVING OBJECT DETECTION*

Благодарение на системата от 4 камери Around view monitor, вашия Nissan X-Trail засича движения зад вас по време на паркиране или на бавни маневри. Тя ще ви предупреди ако подвижен обект излезе на пътя ви, докато карате назад.

LANE DEPARTURE WARNING*

Вашият нов Nissan X-Trail е оборудван със сензор, който следи лентата, в която се движите. Ако автомобилът ви започне да се отклонява от нея, системата ще ви даде визуално и звуково предупреждение.

FORWARD EMERGENCY BRAKING**

Благодарение на сензорите във вашия Nissan X-Trail, вие ще бъдете предупредени всеки път, когато наближите твърде рязко автомобила пред вас. В случай на опасност системата ще приложи спирачно усилие, за да се опита да предотврати сблъсък.

DRIVER ATTENTION ALERT

ИДЕАЛНИЯ СПЪТНИК ПО ВРЕМЕ НА ДВИЖЕНИЕ

Пътни знаци, позвънявания от приятели, движещи се автомобили около вас: понякога всичко това може да ви дойде в повече. Нашите технологии ви дават възможност да се фокусирате над шофирането. Дръжте погледа си на пътя, ръцете на волана и оставате на вашия Nissan X-Trail да свърши останалото!

ADVANCED DRIVE-ASSIST DISPLAY*

Благодарение на 5" помощен дисплей на водача с висока резолюция, който се намира зад волана, можете да следите работата на всички системи на автомобила само с бърз поглед. Навигация, скорост, налягане на въздуха в гумите и дори име на входящото обаждане: получете цялата информация без да отклонявате погледа си твърде дълго.

HIGH BEAM ASSIST*

Постоянното превключване от къси на дълги светлини и обратно, може да стане досадно, а преустановяването му може да застраши безопасността ви, както и тази на другите участници в движението. Засичайки приближаващия трафик, High-beam assist* автоматично превключва късите светлини, като така вие оставате фокусирани на пътя без да пречите на останалите водачи.

TRAFFIC SIGN RECOGNITION*

С Traffic Sign Recognition*, вашия автомобил разчита пътните знаци свързани с ограниченията на скоростта, които се изписват и на вашия Advanced Drive-Assist дисплей разположен пред волана, точно под погледа ви. Така че ако пропуснете важен знак, вашия нов Nissan X-Trail ще ви го покаже.

HILL START ASSIST*

Hill start Assist* задържа неподвижен автомобила, когато отпуснете спирачката, за да потеглите по стръмен наклон. Тя улеснява работата с педалите и така можете да натиснете по-лесно педала на газта за плавно и сигурно потегляне.

УНИКАЛЕН КОНТРОЛ И ПЪТНО ПОВЕДЕНИЕ

НА ВСЯКА НЕРАВНОСТ И НА ВСЕКИ ЗАВОЙ

Приключенията никога не се стигат по прав път. Затова новия ви Nissan X-Trail е оборудван с технологии, които ви дават по-голям контрол за по-приятно шофиране. Не позволявайте на изненадите да ви спрат: пътя е изцяло ваш.

ACTIVE TRACE CONTROL*

Всеки завой е различен: затова вашия нов Nissan X-Trail е оборудван с иновативни технологии, които анализират всеки завой, за да ви помогнат да вземете възможно най-прецизно. Системата прилага индивидуално спирачно усилие на всяко колело, за по-добър контрол над автомобила.

ACTIVE ENGINE BRAKING*

Активната моторна спирачка ви улеснява при спиране и движение в завои. Тя прилага леки и равномерни спирачни импулси, за да намали честотата и усилието необходимо за намаляване на скоростта. Това увеличава чувството за комфорт.

ACTIVE RIDE CONTROL

Ние не можем да изравним всички пътища, но можем да омекотим ефекта от неравностите им. Active Ride Control* в новия ви Nissan X-Trail контролира въртящия момент на двигателя и спирачките, за да намали клатенето, което подобрява комфорта дори и при най-лоши пътни настилки.

ИНТЕЛИГЕНТНИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА ПАРКИРАНЕ

Умна иновация, която ви помага в сутиациите на пътя

Нашите технологии ви помагат не само да прецените заобикалящата ви среда, но и осигуряват важна информация, за управление на волана при паркиране. Без повече безуспешни опити за паркиране: всяко паркомясто пасва точно.

AROUND VIEW MONITOR*

Без повече невидими зони около вашия нов Nissan X-Trail: благодарение на Around View Monitor*. Тя осигурява 360° видимост около автомобила за извършване на паркинг маневрите като професионалист. Сменяйте изображенията от камерите, отпред, отгоре, отзад и отстрани, за да сте сигурни, че няма да пропуснете нищо.

INTELLIGENT PARK ASSIST*

Паркирането понякога може да бъде истинско приключение. С Интелигентния паркинг асистент, вашия Nissan X-Trail автоматично върти волана, за да нагласи автомобила в паркомястото, като вие трябва да натискате само педалите. Така вече няма нужда да маневрирате: просто изберете мястото и оставете автомобила да свърши останалото.

ДИНАМИЧЕН ДВИГАТЕЛ

СЪЗДАДЕН ДА ВЛАДЕЕ

Впечатляваща динамика и плавна работа при всякакви условия: това е, което Nissan X-Trail предлага. Пригответе се да стигнете по-далече с модерната трансмисия и нов дизелов двигател.

ЕФЕКТИВЕН И МОЩЕН ДВИГАТЕЛ

1.6 литровия дизелов двигател на Nissan X-Trail е създаден за да предлага уникална динамика, която е характерна за по-големите агрегати. Системата Stop/Start гаси автоматично двигателя, когато той работи на място в задръствания намалявайки разхода на гориво и CO2 емисиите, без да прави компромис с мощността.

X-TRONIC ТРАНСМИСИЯ

Новата трансмисия X-Tronic съчетава плавна работа и ефективност. Тя има намалено вътрешно триене и увеличен спектър на покритие на предавателните числа, за комфортно возене. С режим Eco-mode, разхода на гориво се намалява само с натискането на бутон. Силата и икономичността са под контрол.

ЗАДВИЖВАНЕ All Mode 4x4-i

ПРИЕМЕТЕ ВСЯКО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО, КОЕТО ПЪТЯ ВИ ПОДНАСЯ

Задвижването All Mode 4x4-i на вашия Nissan X-Trail следи условията за шофиране и разпределя въртящия момент автоматично между предни, задни и леви и десни колела, за да увеличи максимално сцеплението и контрола. С три режима за всякакви пътища, можете да се радвате на приключенията, без значение от терена и времето.